Οί αμπελώνες μας στην Σκοτεινή Αργολίδας...
Οί αμπελώνες μας καλλιεργούνται μέ ειδικές μεθόδους ολοκληροτικά φυσικές. Βρίσκονται σε προστατευόμενη γεωγραφική ένδειξη όπου τα εδάφη είναι κατάλληλα γιά νά θρέψουν τά πρέμνα μέ τά κατάλληλα συστατικά... Σημαντικός παράγοντας είναι επίσης ή ορεινή περιοχή πού κύριο λόγο έχουν οί κλιματολογικές συνθήκες. Ο τρύγος γίνεται χειρονακτικά, χωρίς τήν καταπόνηση τού καρπού. Ακολουθεί η φυσική τεχνική τής επεξεργασίας των στεμφύλων χωρίς μηχανικές καταπονήσεις πού αλιώνουν τά γευστικά χαρακτηριστικά τού οίνου. Η διαλογή τών ρογών καί ο διαχωρισμός της ρόγας από τα τσάμπουρα κάνουν την διαφορά στά ισσοροπιμένα γευστικά αρωματικά χαρακτηριστικά τού οίνου πού θα παραχθεί ύστερα από την αλκοολική ζύμωση σέ δεξαμενές κάτω από σταθερές θερμοκρασίες ομαλά και απολύτως ελεγχόμενα. Ο οίνος πού παραλαμβάνουμε ύστερα από μιά επιτυχημένη ζύμωση σταθεροποιήται φυσικά χωρίς την προσθήκη χημικών βλαβερών ουσιών . Στή συνέχεια μεταφέρεται σε δρύϊνα Γαλλικά βαρέλια μέ φυσική ρο