Πόσα γνωρίζετε για τίς ιδιότητες τού βρώσιμου χρυσού;

 



Συνδυάζοντας την απολαυστική γευστική εμπειρία του οίνου με τις ευεργετικές ιδιότητες του βρώσιμου χρυσού, στήν Οικογενειακή επιχείρηση Magavali Winery αναπτύξαμε μια μέθοδο παραγωγής η οποία ελπίζουμε νά σας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις κατά την γευσιγνωσία πού διοργανώνουμε κάθε Κυριακή ώρα 12-6μμ στήν Σκοτεινή Αργολίδας. 

Τι είναι ο Βρώσιμος χρυσός στον οίνο;

Σε έτοιμο οίνο γίνεται προσθήκη βρώσιμου χρυσού 24K σε μορφή ρινισμάτων.

Σύμφωνα με το Montly Index of Medical Specialities (MIMS), «η χρυσοθεραπεία, δηλαδή η χρήση μέ ρινίσματα χρυσού για τη θεραπεία ασθενειών, χρονολογείται στο 1890, όταν ο Γερμανός βακτηριολόγος Ρόμπερτ Κοχ ανακάλυψε ότι οι χημικές ενώσεις του χρυσού μπορούν να “φρενάρουν” την ανάπτυξη του βάκιλου που προκαλεί φυματίωση (σ.σ. Mycobacterium tuberculosis).»

Από την αρχαιότητα, ο χρυσός χρησιμοποιούνταν για την αντιμετώπιση δερματικών προβλημάτων καθώς και ως βασικό συστατικό αντιγήρανσης. 

Λαμβάνοντας τη γνώση του παρελθόντος και την καινοτομία του μέλλοντος, καταφέραμε να σάς αποκαλύψουμε το προϊόν βασισμένο στην κατοχύρωση μεθόδου παραγωγής «Βρώσιμος Χρυσός Στον Οίνο».

Ο βρώσιμος χρυσός που χρησιμοποιήθηκε από την εταιρεία Magavali winery προέρχεται από πιστοποιημένη εταιρεία η οποία μας προμηθεύει με βρώσιμο καθαρό χρυσό (24Κ) Καρατίων ο οποίος προέρχεται από πιστοποιημένα εργαστήρια και είναι 100 % ασφαλής για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Οι ευεργετικές ιδιότητες του βρώσιμου χρυσού στον οίνο:

Τα οφέλη που προσφέρει ο βρώσιμος στον οίνο είναι εκπληκτικά και συγκεκριμένα:

θεραπεύει αναπνευστικές παθήσεις. 

Προλαμβάνει την ακμή σε κάθε είδους επιδερμίδα. 

Μειώνει τα σημάδια της γήρανσης καθώς και εξαφανίζει τίς ρυτίδες και γραμμών στο δέρμα.

Βοηθά καί θεραπεύει τα συμπτώματα της ρευματοειδής αρθρίτιδας.

Αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος και προσφέρει φυσική αντηλιακή προστασία.

Ενυσχίει με αντιοξειδωτικές ιδιότητες τον ανθρώπινο οργανισμό.

Βοηθάει την αναγέννηση τών κυττάρων, προσφέρει ευεξία καί ψυχική υγεία. 

Ο χρυσός μεταφέρεται μέσω της ουσίας γ-PGA, της οποίας η ισχυρή ενυδατική φόρμουλα συγκρατεί την υγρασία για ένα υγιές και απαλό δέρμα.

Λειτουργεί ως συλλέκτης μικροβίων και δηλητηρίων στο σώμα.

Επιβραδύνει την εξάντληση του κολλαγόνου. 

Όλες αυτές τις υπέροχες ιδιότητες μπορείτε να απολαμβάνετε σέ ένα μπουκάλι μέ κρασί Μοσχοφίλερο ετικέτα Λευκή Σκιά από τήν Οικογενειακή επιχείρηση 

Magavali winery.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο βασιλιάς Αγκαίος...

Αντιγηραντική Διατροφή

ΑΕΙΧΡΟΝΟ ΚΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΤΡΥΓΟΥ