Είναι αυτό το πιο υγιεινό κρασί του κόσμου;


Ποιό είναι τό πιό υγιεινό κρασί του κόσμου;

Wine Moschofilero & 2 Tea
Magavali winery Greece 

Μία σπουδαία ανακάλυψη δύο ποικιλιών τσαγιού χωρίς καφεΐνη, πού απορύπτει κάθε συντηριτικό στόν χυμό τού σταφυλιού κατά τήν αλκοολική ζύμωση καί στή συνέχεια στό κρασί πού θα παραχθεί !


Ξαναγράψτε τον γενετικό σας κωδικό με πράσινο τσάι και κόκκινο κρασί.

Είναι αυτό το πιο υγιεινό κρασί του κόσμου;
Καί όμως οί επιστημονικές μελέτες έρχονται νά τό επιβεβαιώσουν.

Οινοποιείο στη Σκοτεινή τού νομού Αργολίδας μέ τήν επωνυμία Magavali winery παράγει το πρώτο κρασί στον κόσμο που δεν περιέχει θειώδη και συντηρητικά.

Το οινοποιείο φαίνεται πως διεκδικεί την παγκόσμια πρωτιά στο πιο υγιεινό κρασί του κόσμου, καθώς με το κρασί του νά είναι απαλλαγμένο από συντηρητικά και θειώδη, παρουσιάζοντας έτσι υψηλότερα επίπεδα αντιοξειδωτικών ουσιών από οποιοδήποτε άλλο κρασί στην αγορά.

Το μυστικό πίσω από τα οφέλη στήν ποικιλία Μοσχοφίλερο Magavali είναι τα συστατικά rooibos θεραπευτικό τσάι, (κόκκινος θάμνος που μας δίνει το κόκκινο τσάι) και honeybush (νοτιοαφρικάνικος θάμνος),ο οποίος έχει υψηλή περιεκτικότητα σέ αντιοξειδωτικά και σε βιταμίνες, όπως βιταμίνη C.
Αντιοξειδωτικά,τα οποία φαίνεται πως ενισχύουν τη φυσική άμυνα του οργανισμού και μειώνουν τον κίνδυνο διαφόρων τύπων καρκίνου και άλλων ασθενειών.

Συν τοις άλλοις, οι φαινολικές ενώσεις βοηθούν και στη φυσική συντήρηση του κρασιού, απαλλάσσοντάς τους από την ανάγκη να χρησιμοποιήσουν θειώδη και συντηρητικά που προκαλούν αλλεργίες, πονοκεφάλους σε όλους σχεδόν τούς ανθρώπους κ.λπ.

Οι ενώσεις που βρίσκονται στο πράσινο τσάι και στο κόκκινο κρασί μπορούν να μεταβάλουν το DNA σας και να αλλάξουν τον γενετικό κώδικα που προκαλεί κληρονομικά προβλήματα όπως η μεταβολική νόσος.

Η Επιγαλλοκατεχίνη (EGCG) στο πράσινο τσάι και το ταννικό οξύ στο κόκκινο κρασί εμποδίζουν το σχηματισμό τοξικών μεταβολιτών, μορίων που αποτελούν τα δομικά στοιχεία του DNA και των πρωτεϊνών, που εμφανίζονται σε ανθρώπους που γεννιούνται με ελαττωματικά γονίδια.

Οι άνθρωποι που γεννιούνται με μεταβολικές ασθένειες συσσωρεύουν μεταβολίτες που σε μεγάλες ποσότητες μπορούν να είναι τοξικοί και να προκαλέσουν σοβαρές αναπτυξιακές και ψυχικές διαταραχές.

Έχουν συνδεθεί με νευροεκφυλιστικά προβλήματα όπως οι ασθένειες του Αλτσχάιμερ και του Πάρκινσον, οι μεταβολικές ασθένειες και κάποιοι καρκίνοι. 
Μια κοινή μεταβολική διαταραχή στα παιδιά είναι η φαινυλκετονουρία.

Οι πάσχοντες πρέπει να τηρούν μια πολύ αυστηρή δίαιτα για όλη τους τη ζωή για να προσπαθήσουν να ελέγξουν τη διαδικασία, αλλά επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ έχουν ανακαλύψει τις ενώσεις στο πράσινο τσάι και το κόκκινο κρασί που τα πάνε καλύτερα και μπορούν να σταματήσουν τον σχηματισμό των μεταβολιτών εξαρχής.

Οι ενώσεις μιμούνται τον ρόλο των μεταβολικών ενζύμων που ελέγχουν την παραγωγή μεταβολιτών σε υγιείς ανθρώπους.

Η μελέτη "αναβαθμίζει την κατανόηση της ερευνητικής κοινότητας για τις μεταβολικές ασθένειες", δήλωσε η Shira Shaham-Niv από την ερευνητική ομάδα. 
"Μπαίνουμε σε μια νέα εποχή κατανόησης του ρόλου και της σημασίας των μεταβολιτών σε διάφορες ασθένειες".

https://www.nature.com/articles/s42004-018-0025-z


λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά μέ τό νέο μας προϊόν πού πρόκειται νά κυκλοφορήσει σύντομα , παρακαλούμε επικοινωνήστε με το οινοποιείο μας αφήνοντας το μήνυμά σας ,στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση :
magavaliwinery@outlook.com.gr
Θά είναι μεγάλη μας χαρά να σας εξυπηρετήσουμε .

Μέ τιμή 
Βασίλειος Μαγκάβαλης 



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο βασιλιάς Αγκαίος...

Αντιγηραντική Διατροφή

ΑΕΙΧΡΟΝΟ ΚΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΤΡΥΓΟΥ