Αν και έχουμε αρκετές ημέρες ακόμη μέχρι την συγκομιδή των σταφυλιών, τα πράγματα όλο και δυσκολεύουν περισσότερο, λόγο των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων στην Ελλάδα... Γενικά πιστεύω ότι θα είναι μια χρονιά με πολλά προβλήματα για όλα τα φυτά, όχι μόνο για τά σταφύλια 🍇 καθώς μέχρι στιγμής η παραγωγή έχει ήδη πτώση από 50 εως και 90 % των αμπελώνων...
Το ξάφνιασμα με την υψηλή θερμοκρασία τον Μάιο, οι περίσσιες βροχές τον Ιούνιο την στιγμή που τα φυτά προσπαθούν να κάνουν σύνθεση, εμφάνιση περενόσπορου, ωΐδιο και βοτρύτη, λίγες ώρες την ημέρα ήλιου πού χρειάζεται για την φωτοσύνθεση κτλ.
Όλα αυτά παίζουν σημαντικό ρόλο!
Εντέλει πάντα πρέπει να ελπίζουμε στο καλύτερο και να είμαστε θετικοί...
Απλά δεν είναι η χρονιά μας και αυτό επιρέασε όλες τις χώρες, είναι ένα ζήτημα σε εθνικό επίπεδο... Χωρίς να σας βάζω σε κακές σκέψεις 💭 αλλά σίγουρα κάτι διαφορετικό συμβαίνει 'κάτι δεν πάει καλά!
Πάντως εμείς έχουμε προβλέψει όλα όσα συμβαίνουν γιατί ακολουθούμε μία σιγκεκριμένη τακτική : Στο magavali winery οινοποιούμε μόνο τίς καλές σοδειές των ετών πού μας χαρίζει η φύση και δημιουργούμε κάβα, έτσι ώστε να μπορούμε να σάς προσφέρουμε σταθερή ποιότητα κάθε φορά που επιλέγετε τα προϊόντα της εταιρείας μας με την επωνυμία Magavali winery.
Γιαυτό λοιπόν δέν χρειάζεται να ανησυχείτε άν η χρονιά του 2018 δέν θά είναι καλή!
Με το πασίγνωστο Αγιωργήτικο κάβα 2015 ΠΓΕ Πελοπόννησος καί τό αναγνωρισμένο παγκόσμια Μοσχοφίλερο 2015 Λευκή Σκιά Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Πελοπόννησος θά σάς καλύπτει όλα τα φαγητά τής ελληνικής κουζίνας και όχι μόνο αλλά προσφέρει υγεία, ευεξία καθώς μάς μαγεύει φέρνοντάς μας κοντά όλες τις εποχές του χρόνου. 





Και τα δύο τα βρίσκετε εδώ γρήγορα και εύκολα...
https://magavali-winery.business.site
Www.magavaliwinery.blogspot.gr
https://magavali-winery.webnode.gr

Νά ευχηθώ ένα καλό καλοκαίρι, καλές διακοπές και όλα να κυλήσουν καλά.
Μεθυστικά
Βασίλειος Μαγκάβαλης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο βασιλιάς Αγκαίος...

Αντιγηραντική Διατροφή

ΑΕΙΧΡΟΝΟ ΚΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΤΡΥΓΟΥ