Ο κόσμος του κρασιού!

                 
                  Ο κόσμος του κρασιού!

Είναι γεγονός ότι στον δικό μας κόσμο, τον κόσμο του κρασιού, η χρονιά μπήκε με το… «αριστερό», αφού τελικά δεν ξεκίνησε η κατάργηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο κρασί και όχι μόνο. Δεν θα επαναλάβουμε τα πολλά επιχειρήματα που έχουν ακουστεί κατά του μέτρου και τη δυσκολία εφαρμογής του ειδικά από τους μικρούς παραγωγούς, όμως είναι εντυπωσιακή η συνέπεια της εφαρμοζόμενης πολιτικής στη χώρας μας στο να προσπαθεί να αναστρέψει τη θετική πορεία οποιουδήποτε τομέα της οικονομίας με πρόχειρα μέτρα εισπρακτικού χαρακτήρα.  Και δυστυχώς στο συγκεκριμένο τομέα δημιούργησε μια υποδομή που η ιστορία έχει δείξει ότι κανείς δεν πρόκειται να ανατρέψει στο μέλλον, αλλά μάλλον θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί για την είσπραξη ακόμα περισσότερων εσόδων που μπορεί να λείπουν σε κάποια χρονική στιγμή.

Σε πείσμα όμως όλων αυτών, το Ελληνικό κρασί συνεχίζει την ανοδική του πορεία αφού πλέον συζητείται και διακρίνεται συνεχώς σε διεθνές επίπεδο, ενώ οι Έλληνες παραγωγοί τολμούν παρουσιάζοντας νέα προϊόντα που πριν λίγα χρόνια δεν θα είχαν εμπορική «τύχη».

Στο magavali winery ακολουθούμε πιστά, δοκιμάζουμε τις νέες προτάσεις και σας τις παρουσιάζουμε μοιράζοντας έτσι αυτή τη χαρά μαζί σας.

Καλό σαββατοκύριακο με υγεία και ακόμα περισσότερες οινικές απολαύσεις!
Στο Www.magavaliwinery.blogspot.com
Μεθυστικά
Βασίλειος Μαγκάβαλης 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο βασιλιάς Αγκαίος...

Αντιγηραντική Διατροφή

ΑΕΙΧΡΟΝΟ ΚΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΤΡΥΓΟΥ