Το κρασί είναι ένα πολύπλοκο θέμα και, για πολλούς, αυτή είναι και η γοητεία
του. Κάθε περιοχή κρασιού έχει τη δική της προσωπικότητα, καθεμιά από τις 1.400 ποικιλίες σταφυλιών που παράγονται για εμπορικούς σκοπούς έχει τα δικά της χαρακτηριστικά και οι καλλιεργητές σταφυλιών και οιοινοπαραγωγοί βάζουν το δικό τους αποτύπωμα στα μπουκάλια που παράγουν. 

Αυτό αναγκάζει τους επαγγελματίες σαν εμένα να ενημερωνόμαστε διαρκώς, πράγμα που σημαίνει ότι ποτέ δεν πλήττουμε όσο διατηρούμε την περιέργειά μας και το μυαλό μας ανοιχτό.
 Η πολυπλοκότητα, ωστόσο, που συμβάλλει στην τόσο μεγάλη απήχηση του κρασιού φοβίζει αρκετά αυτούς που ξεκινούν τώρα το ταξίδι τους. Γι’ αυτό το ktimamagavalis.blogspot.com δημιούργησε έναν χρήσιμο οδηγό που καταφέρνει να παρουσιάσει εύκολα αυτό το συναρπαστικό θέμα δίχως να το καθιστά βαρετό.
Οι εικόνες του τα γραφικά του παρέχουν πληροφορίες με πολύ κατανοητό τρόπο, έναν τρόπο που νομίζω πως δεν έχω ξαναδεί σε κανένα άλλο blog. 
Οι εικόνες κάνουν αυτό το blog πραγματικά ξεχωριστό. 
Μια από τις ικανότητες του οινοποιειού Βασιλείου Μαγκάβαλη είναι ότι
μπορεί να μεταδώσει τις πρακτικές πληροφορίες σε συνδυασμό με το τι γεύση έχει πραγματικά το κρασί και κάθε θέμα εξηγείται πολύ ξεκάθαρα. Δε σου δίνει τις πληροφορίες απλώς για ενημέρωση·

 βοηθάει τον αναγνώστη να επιλέξει, να αγοράσει,να αποθηκεύσει, να σερβίρει και να απολαύσει το κρασί με όσο το δυνατόν πιό πρακτικό τρόπο.
Ο οινοποιός 
Βασίλειος Μαγκάβαλης
winery magavali
ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟΝ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο βασιλιάς Αγκαίος...

Αντιγηραντική Διατροφή

ΑΕΙΧΡΟΝΟ ΚΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΤΡΥΓΟΥ