Κάθε μπουκάλι και μία ιστορία...

Σάς καλώς ορίζουμε στην σελίδα μας

Magavali winery 
Skoteini argolis 
Peloponnese 
Greece 
Ο οίνος είναι ποίηση...
Προέρχεται από τα βάθη της αρχαιότητας...
Προϊόν τής φύσης...


Σε κάθε τόπο έχει να μάς προσφέρει διαφορετικά χαρακτηριστικά, ανάλογα το υψόμετρο και τίς κλιματολογικές συνθήκες.
Δημιουργεί ανάλογα με τη σύσταση και τήν κλίση του εδάφους διαφορετική σύνθεση πού κάθε χρονιά το κάνει ξεχωριστό ...
π.χ. Χρώμα, άρωμα, γευστικά χαρακτηριστικά..


Προσπαθούμε όσο είναι εφικτό να σάς μεταδίδουμε σε καθημερινή βάση, όσο περισσότερες λεπτομέρειες μπορούμε, έτσι ώστε νά έχετε μία σωστή άποψη γιά να επιλέξετε καί να γνωρίσετε πραγματικά την αξία μέσα σε μία φιάλη με κρασί.
Ιδού και ο τίτλος : Κάθε φιάλη και μία ιστορία "
Το κρασί μάς μεταφέρει κάθε μέρα πίσω όπου βρίσκεται η ιστορία μας, νιώθουμε υπέροχα όταν μιλάμε για τόν πολιτισμό μας, τήν τέχνη, την εμπειρία, την επιστήμη και τήν λογοτεχνία.



       Αποτελεί κομμάτι του ελληνισμού.

Είναι το αγαπημένο πεδίο έρευνας και αποκάλυψης.
Μέσα σε μία σταγόνα κρασί έχουμε 1 δυς εκατομμύριο μύκητες, έχουν ανακαλυφθεί επιστημονικά 30 οξύτητες και αυτό είναι μόνο η αρχή.!

Με το άνοιγμα του φελλού, ξετυλίγεται η  ιστορία των τριτογεννή αρωμάτων και τό μπουκέτο πού δημιούργησε με σεβασμό ο οινοποιός.
Φτάνει μία ανάσα, σε χορταίνει, κοιτάζοντάς το το απολαμβάνεις κρατώντας τήν γουλιά λίγα δευτερόλεπτα στο στόμα, προσπαθείς να αποθηκεύσεις αυτή τη στιγμή, ένα όμορφο αποτύπωμα γιά να έχεις να θυμάσαι!
Το κρασί είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα ποτό πού συμπληρώνει το φαγητό μας στο τραπέζι.
Είναι ανεκτίμητο...
Μέσα από μία φιάλη με κρασί μπορεί κανείς να χαρακτηρίσει τον άνθρωπο πού φρόντισε πίσω από αυτό,  τον χρόνο που αφιέρωσε από την ζωή του, επίσης τα συναισθήματα που προκαλεί σε κάθε ποτήρι γιά κάθε άνθρωπο τού κρασιού!


Και κάπου εδώ χαιρετώ θερμά τον κάθε εκλεκτό φίλο τής παρέας μας από όπου κι αν μάς παρακολουθείτε , με την Αγάπη μου ...Και πού ξέρουμε ίσως κάποτε να μπορούμε όλα αυτά πού μάς συνδέουν μέσα από μία οθόνη να δοκιμάζουμε μαζί από κοντά πλέον, οίνους υψηλής ποιότητας καί να πούμε πολλά περισσότερα γιά το θεϊκό αυτό προϊόν που ονομάζουμε οίνο πού μάς μαγεύει καί μας συνδέει σε κάθε περίσταση μέσα στη ζωή μας .

Μεθυστικά Βασίλειος Μαγκάβαλης
Www.magavaliwinery.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αντιγηραντική Διατροφή

Ο βασιλιάς Αγκαίος...

ΑΕΙΧΡΟΝΟ ΚΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΤΡΥΓΟΥ